30 Kasım 2014 Pazar

Tente Üretimi



Belli bir alanı kapatarak sizler de açık alanları değerlendirebilir ve en azından maddi anlamda bu alanlardan büyük bir gelir elde edebilirsiniz. Açık alanlarda kurulan kış bahçelerinde branda ve tente kullanılıyor ve bu sayede daha şık alanlar yaratılabiliyor. Kusursuz bir görüntüye sahip olan kış bahçeleri, genellikle lüks cafelerin ev kır düğünü alanlarının tercih ettiği özel bölümlerdir. Yapımı çok uzun sürmüyor ancak masraflı bir çalışma, bunu da belirtmek gerekiyor.
Kış bahçesi ile birlikte sizler de açık alanları daha iyi bir şekilde değerlendirebilir ve özellikle kış aylarında şık bir ısıtma düzeneği ile de müşterilerinize daha sıcak ve daha samimi bir ortam sunabilirsiniz. Mekan tercihlerinizi yapmadan önce kış bahçesi modellerine göz atmanızı tavsiye ediyorum çünkü gerçekten çok çağdaş ve çok şık tasarımlar var, acele karar vermenize gerek yok!
Kapalı alanlardan tek farkı dış mekan olarak değerlendirilmesidir ve sigara yasağına takılmıyor olmasıdır çünkü açık alanda kurulan bir düzenek ve bir sistem olarak karşımıza çıkıyor.

1 yorum: