28 Ekim 2011 Cuma

Tente Ve Branda Bahçenizde

Bu genellikle tam olarak apaçık ortada ne takdir değil, bu bir sorundur. Çadır güneş ve çok hızlı bir şekilde bozulmaya malzemelerden yapılmış elementlere maruz kalma hakkında çok şey bulunuyor. Eh, tenteler, bahçe, avlu, bahçe veya sadece kullanılacağını başvuran olduğu yeşil alanlar halinde. Şimdi, ya da nerede ülkede nerede bir 'bahçe' bağlı ilgili farklı fikirleri olabilir. Bazıları için, bahçe bitki ve bitkisel büyümek için bir yerdir. Sonra, bir buluşma yeri ya da hayal etmek gibi zor görev yapacak bir yer olarak birlikte olmak. Ama bazıları için, bu ne tam olarak. Eğer bu gibi bir yerde misafir bir buluşma yeri haline gelecek için, oda veya bahçe açık olmak.

Rahat hissetmek oda gölge kullanımı nedir. Bu gösteriyor ki, önerilen çadır yapar. Özellikleri ve işlevleri başlangıcı hakkında bir tartışma burada çalışmak eğilimindedir çünkü hala sık sık çadır kullanmayın, çadırlar, pozisyon belirli bir türünü gösteriyor. Bir turist için, tente stil ve kumaş çeşitli mevcuttur. Bir kişi bir gölgelik olarak başka neyi ifade etmektedir, bir tente çağırır. Aslında, ne istediğinizi bildiğiniz gibi, sürece biz onları aramak önemlidir. Ve istediğiniz ve gölge size bir şey gereken yere size istediğiniz şeyi. Patio bir bahçenin gerçek bir durum bakmayı nasıl açısından burada yer Örtüleri, en azından bir tente gerçekten güneşe harika pozlama almak gerekiyor ve bitki ve sebze ya da 'gıda' önlemeye yardımcı olabilir çiçekler üzerinde yoğun yaz güneş.
Bazıları için, dönem gölge bahçeleri ve bahçe branda ile eş anlamlıdır. Ben kabul edildi. Ancak, bu çatı bahçe tarzı 'kolay' veya 'pop-up' sık olan yapılar olarak görülüyor. Bu daha ince bir yüzey, geçici güneşten korunma için çok çalışıyor. Belirtildiği gibi, bu genellikle daha fazla veya daha az güneş kalır acele yapıldı çekilmesi uzun süre ucuz vinil veya polyester kumaş dayanıklıdır.
Eğer saçaklar birine gitmek için düşük maliyetli oluşturmak istiyorsanız, güzel gölgeli bir veranda ve bahçe, tavsiye edilmez. Yanlış bir şey, bu sadece bir bahçe çardak veya pergola görünümünü olduğunu yapıların Bu tür bu olmadığını söylemek değildir. Yine, bu gölgeli, özel fasiliteler ilgi olmayabilir oldukça iyi ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu kadar basittir. Tente tarzı tente ile araştırma ve ne istediğiniz gibi geri çekilebilir veya motorlu stilleri gibi, daha resmi bir bahçe ya da teras mı belirler olsun en bazı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder